Pàgina web en construcció.


Activitats Musicals i educatives que busquen la cohesió de les comunitats escolars

Descarrega aquí el Dossier de Musiquem l’Escola:

Dossier-Musiquem-lEscola-maig-2021Obtén

BENVINGUDES

Fent música, fent cançons i cantant-les, aprenem i ens unim. Formem part d’un equip i fem equip. La música, llenguatge universal, ens uneix.

“La música és el llenguatge universal del cervell”

David Bueno

Els nostres tallers tenen com a eix vertebrador la música.

Els nostres tallers tenen com a eix vertebrador la música. Oferim assessorament i suport creatiu i tècnic per tal de composar cançons col·lectivament.
Als tallers, en format presencial, generem dinàmiques a partir de les paraules, els sons, el ritme i el moviment amb l’objectiu d’arribar a una composició col·lectiva que expressi els interessos de cada grup d’infants i educadors.

Els nostres tallers van dirigits a l’alumnat d’infantil, primària i secundària. També volem abarcar l’equip docent, pares, personal no docent de les escoles i d’altres centres educatius.

Oferim la possibilitat també de fer-ne un enregistrament en vídeo, amb la posterior edició en format de vídeo musical i/o un reportatge fotogràfic.

Taller al Ceip. Sol i la Lluna de Castellar del Vallès.

D’ON SURT?

NOSALTRES

Rah-mon Roma

Rah-mon Roma

Cantant, animador i rondallaire.

Trepitja escenaris des del 1984. Ha impartit tallers en escoles i formacions per a mestres i educadors. Lluita aferrissadament per establir una comunicació directa i honesta sense oblidar-se de ser polit, seriós i lúdic alhora.

www.rah-mon.cat

Oriol Casas

Oriol Casas

Músic. Bateria i productor musical.

Amb estudi de gravació propi. Ha participat en una llarga llista de projectes musicals i artistes, com per exemple, La Carrau, Gerard Quintana, Corcs Drum&Organ i la cia. Fem Sonar les Musiquetes. Bateria de sessió. Professor a l’escola Artcàdia de Castellar del Vallès.

www.iol.cat

D’ON SURT?

Com a tàndem, en Rah-mon i l’Oriol treballen plegats des del 2008 compartint escenari en actuacions d’animació infantil i en espectacles musicals i teatrals. Amb la Cia l’Ou Ferrat han ideat espectacles multidisciplinaris (jocs cooperatius, música electrònica combinada i en directe, graffiti, teatralització…). També han treballat plegats en les produccions i enregistraments dels darrers discs del Rah-mon, en encàrrecs i en col·laboracions externes.

Musiquem l’Escola neix de les experiències de treball amb escoles i entitats amb les que hem realitzat projectes musicals. La satisfacció pels bons resultats i la pràctica col·lectiva viscuda ens ha empès a fer el salt endavant en equip.

Oriol Casas i Rah-mon Roma

OBJECTIUS GENERALS:

Fomentar la participació i la cohesió dels diferents actors de les comunitats educatives: infants i educadors, família, etc… A través d’una proposta musical.

Fomentar la participació i la cohesió dels diferents actors de les comunitats educatives: infants i educadors, família, etc… A través d’una proposta musical.

plantilla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.